Binnenhaven

Waardevolle Inzichten

Digitalisering

Inzicht in Binnenhaven Performance

Investeringen en beleid baseren op inzicht

Hoe maak je de juiste investeringsbeslissingen en beleidskeuzes voor je binnenhaven? Door te weten wat er speelt in de haven en dat te kunnen onderbouwen met feiten. De 4shipping haven management software helpt je daarbij.

De 4shipping software geeft je inzichten in de goederenstromen, scheepsbezoeken, ligplaats bezetting en footprint van je binnenhaven. Dit kan realtime op de laptop of via de mobiele app.

Daarnaast helpen we je om je haven en faciliteiten eenvoudig digitaal toegankelijk te maken voor gebruikers (schippers, bevrachters, verladers, terminals). Dit helpt je om een toegankelijke en gebruiksvriendelijke haven te creëren.

4shipping Inzicht

Digitalisering partner

Digitalisering is van groot belang in de binnenvaart. Zo biedt 4shipping niet alleen inzicht, maar zijn we ook DE partner voor digitalisering van de binnenvaart. We werken nauw samen met de havenbeheerder, bedrijven in de haven en binnenvaartondernemers om de (digitale) ambities te realiseren. Wil je wat meer lezen over het belang van digitalisering, klik hier

Jan Snoeij

Chief Executive Officer

Meer weten of direct aan de slag?

Of bel direct +31 (0) 8540 18 940